گروپی

آیا رانندگی بعد از جراحی بینی ممنوع می باشد؟

آیا رانندگی بعد از جراحی بینی ممنوع می باشد؟

بررسی پاسخ سوال “آیا رانندگی بعد از جراحی بینی ممنوع می باشد؟”

یکی از چالش های افرادی که قصد جراحی بینی را دارند این است که، آیا رانندگی بعد از جراحی بینی ممنوع می باشد؟ چرا که برخی از افراد به دلیل شغلشان در طول روز مسافتی را را رانندگی می کنند. به طوری که رانندگان و مسافرکشان نیز با این چالش روبرو هستند. همانطور که در قبل هم گفتیم علاوه بر تخصص جراح، مراقبت ها و رعایت نکات پس از عمل بینی در نتیجه موفقیت آمیز نقش مهمی دارند. یکی از این مراقبت ها، رانندگی بعد از جراحی بینی می باشد.

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که آیا رانندگی بعد از جراحی بینی ممنوع می باشد؟ عمل بینی چه به منظور زیبایی چه با هدف درمانی انجام شود، باز هم نیاز به رعایت توصیه های پزشک می باشد. زیرا با رعایت این توصیه ها فرد از عوارض احتمالی بعد از عمل پیشگیری می کند.

از همین رو تا زمانی که دکتر صلاح نبیند، زیباجو نباید رانندگی کند. شخص قبل از اقدام به جراحی بینی باید وضعیت فعلی خود را ارزیابی کند و مدت زمان مشخصی را از رانندگی پرهیز کنند. ما در ادامه این مطلب از جراحی بینی بدون بیهوشی قصد داریم تا به عوارض رانندگی بعد از جراحی بینی و زمان مجاز به جراحی بینی بپردازیم.

عوارض رانندگی بعد عمل بینی

یکی از سوالات متداولی که زیباجویان قبل و پس از عمل بینی از متخصص خود می پرسند، این است که چه زمانی می توانم رانندگی کنم؟ پزشک معمولا با توجه به شرایط فیزیکی و بدنی فرد زمان مناسب رانندگی بعد از جراحی بینی را می گوید. با این حال تا دو روز بعد از عمل بینی به هیچ وجه نباید رانندگی کنید. زیرا داروهای بیهوشی تاثیراتی را در فرد می گذارند. برای مثال شخص ممکن است، سرگیجه یا خواب آلود باشد.

به همین علت فرد نباید تا 48 ساعت رانندگی کند، تا هنگام رانندگی به دلیل عوارض های ناشی از داروهای بیهوشی دچار حوادثه ناگوار نشود. همچنین توصیه می شود تا یک همراه بعد از جراحی، کنار بیمار باشد. علاوه بر این، یکی از دلایلی که فرد نباید بعد از جراحی رانندگی کند، ورم ناحیه اطراف بینی و چشم است. در این حالت رانندگی بعد از جراحی بینی خطرناک است. چراکه میدان دید بیمار محدود می شود و نمی تواند مسیر را در هنگام رانندگی به خوبی ببیند.

همچنین هنگام رانندگی سر و بینی تکان می خورد، که این امر موجب اسیب به ساختار و اسکلت بینی می شود. زیرا غضروف ها و استخوان ها هنوز نرم هستند و با هر تکانی ممکن است تغییر فرم دهند. به دلایل گفته شده باید از رانندگی بعد از جراحی بینی پرهیز کرد. شما با رعایت نکات گفته شده خود را در برابر عوارض هایی اعم خونریزی، درد، جابجایی غضروف و شکستگی اسکلت بینی در امان نگه می دارید.

بیشتر بخوانید: ترمیم بینی

عوارض رانندگی بعد عمل بینی
عوارض رانندگی بعد عمل بینی

چه زمانی مجاز به رانندگی بعد از عمل بینی هستیم؟

بعد از عمل بینی، زمان مناسب برای رانندگی بعد از جراحی بینی شما توسط پزشک شما تشخیص داده می شود. به طور کلی اگر عمل بینی سنگینی داشته اید، باید مدت زمان بیشتری را صبر کنید و از رانندگی بپرهیزید، تا زخم های شما بهبود یابند و استخوان و غضروف ها به خوبی شکل بگیرند.

معمولا متخصصین توصیه می کنند که تا 7 الی 10 روز بعد از جراحی بینی، از رانندگی بعد از جراحی بینی پرهیز کنید، تا دوره نقاهت شما طی شود و ورم ها و زخم های شما بهتر شوند. پس از طی شدن این بازه زمانی شما مجاز به رانندگی هستید.چنانچه قصد دوچرخه سواری دارید بهتر است، مدتی صبرکنید تا کبودی های شما برطرف شود. تقریبا 4 هفته زمان نیاز است، تا اثار کبودی محو شود.

پس از گذشت این مدت زمان، می توانید با خیال راحت و بدون نگرانی از عوارض های احتمالی رانندگی کنید. البته به این نکته توجه داشته باشید که شما باید پیش از هر اقدام به پزشک خود مراجعه کنید، تا با بررسی شرایط و وضعیت شما بهترین پیشنهاد را به شما ارائه دهد. حتما دستورالعمل را جدی بگیرید تا عمل موفقیت امیزی داشته باشید و از بینی و ظاهر جدید خود راضی باشید.

نکات ایمنی برای رانندگی بعد عمل بینی

با اینکه شما پس از گذشت 7 روز می توانید پشت فرمان بنشینید و رانندگی کنید، اما همچنان باید برخی نکات رانندگی بعد از جراحی بینی را رعایت کنید، تا اتفاق ناگواری برایتان رخ ندهد. چنانچه از عمل بینی شما 7 روز گذشته است، می توانید با سرعت کم رانندکی کنید. اما دقت کنید تا سر و صورت شما تکان های شدید نخورد. موتور سواری نیاز به احتیاط بیشتری دارد. چرا که همواره در معرض تکان های شدید قرار دارید. اگر شما بعد از عمل بینی قصد موتور سواری یا دوچرخه سواری را دارید، باید از کلاه ایمنی استفاده کنید.

این امر موجب می شود، تا هنگام بروز حادثه استخوان ها و غضروف ها کمتر اسیب ببیند و جابجایی غضروف بینی بعد عمل رخ ندهد. شما همواره باید بدانید که تا یکسال بعد از عمل بینی، بینی شما حساس و آسیب پذیر است و با هر اسیب کوچکی ممکن است دچار مشکل شود. بنابراین به خوبی مراقبت ها را انجام دهید و احتیاط کنید.

بیشتر بخوانید: عمل رینوپلاستی

نکات ایمنی برای رانندگی بعد عمل بینی
آشنایی با نکات ایمنی برای رانندگی بعد عمل بینی

سخن پایانی

عمل بینی، چه به منظور زیبایی و چه درمانی، نیازمند مراقبت‌های بعد از عمل برای دستیابی به بهترین نتیجه است. یکی از این مراقبت‌ها، خودداری از رانندگی تا زمان بهبودی کافی است. در این مقاله، به بررسی عوارض رانندگی بعد از عمل بینی، زمان مجاز برای رانندگی و نکات ایمنی برای رانندگی پرداختیم. شما با رعایت این نکات می توانید از عوارض ناشی از عمل پیشگیری کنید و به نتیجه دلخواه برسید.

سوالات متداول در رابطه با رانندگی بعد از جراحی بینی

  1. آیا بعد از عمل بینی می توانم رانندگی کنم؟
    به طور کلی، رانندگی تا 7 تا 10 روز بعد از عمل بینی مجاز نیست. با این حال، تصمیم نهایی با توجه به شرایط فرد و نظر جراح خواهد بود.
  2. چرا رانندگی بعد از عمل بینی خطرناک است؟
    رانندگی بعد از عمل بینی خطرناک است زیرا سرگیجه و خواب آلودگی ناشی از داروهای بیهوشی می‌توانند خطر تصادف را افزایش دهند. همچنین ورم اطراف بینی و چشم بعد از عمل، میدان دید را محدود کرده و رانندگی را خطرناک می‌کند. علاوه بر این تکان‌های سر و بینی حین رانندگی می‌تواند به ساختار و اسکلت بینی که هنوز در حال التیام است، آسیب برساند.
  3. چه زمانی بعد از عمل بینی می توانم رانندگی کنم؟
    حداقل 7 تا 10 روز زمان لازم است تا ورم و زخم‌های عمل بینی به طور قابل توجهی بهبود یابند و رانندگی ایمن شود. با این حال، تصمیم نهایی با توجه به شرایط فرد و نظر جراح خواهد بود.
5/5 - (1 امتیاز)

پیام بگذارید

4 × پنج =

هدف ما ایجاد راه‌حل‌هایی است که موانعی را که افراد را از انجام بهترین کارشان باز می‌دارد، از بین ببرد.